Weckpot Salade Met Appel

weckpot

Ik vind een weckpot enorm handig en het ziet er altijd superleuk uit. De ingrediënten verdeel ik in laagjes. Op die manier wissel je per hap van ingrediënt!

 

Een weckpot kun je vullen met groenten, fruit, noten en zaden. Maar ik doe ook geregeld een salade van boekweit noodles, stukjes kip en mango erin.

De dressing kun je in d.m.v. boterhamzakje erin stoppen (of los), meenemen en op locatie eruit knijpen. Zo voorkom je eventueel lek gevaar.

Hieronder deel ik mijn weckpot salade met appel en paarse rettich!

 

 

Ingrediënten

1 paarse rettich

 

 

 

 

 

1 appel

Handvol Chinese kool

Handvol IJsbergsla

¼ witlof

Olijfolie

Azijn

Optioneel: noten en zaden

 

Bereiding

Snijd alle ingrediënten fijn en begin de weckpot te vullen met een slasoort, vervolgens een laagje appel en dan weer een slasoort.

Ga door tot alle ingrediënten in de weckpot zitten en hij gevuld is.

Schrijf je nu in!

Blijf op de hoogte van heerlijke recepten, feestelijke workshops en smakelijke berichten!
Email address
Secure and Spam free...