Dream Big, Think & Grow Rich

Dream big

Gisteravond kerst gevierd met familie en mijn oom vroeg ineens aan iedereen wat onze wens/droom/verlangen is voor 2016. Vol overtuiging riep ik; Ik wil een bijdrage leveren op bassischolen, zeg maar, de nieuwe Jamie Oliver! Nou dat is nogal wat haha.

Vanmorgen ben ik begonnen te lezen in het boek Think & Grow Rich. En aangekomen bij hoofdstuk 3 popt er ineens een herinnering in mijn hoofd van het allereerste moment dat ik de intense motivatie voelde om iets mét en voor kinderen te doen. Dat was in het vliegtuig op weg naar Amerika in 2010 omdat ik daar mijn vader ging begraven. Ik keek toen een filmpje van Jamie Oliver discovers Arizona. Wow wat hij deed wilde ik ook! Tijdens mijn reis van 6 maanden langs de Oostkust van Amerika in 2010 kwam ik telkens in aanraking met verschillende dingen die mij erop wezen dat ik iets met voeding moest gaan doen… De film van Food inc. is daar een voorbeeld van. Thuis ben ik dan ook gaan studeren 🙂

Jamie Oliver

Zojuist bedacht ik mij dat ik in die tijd geprobeerd heb om contact op te nemen met Jamie door middel van een brief. Ik zie ook dat ik de brief wel drie keer heb gestuurd omdat ik geen reactie kreeg. Echt superleuk om terug te lezen en ik voel het verlangen wat ik toen voelde 😉

Afgelopen jaar ben ik gestart met het mooie kook programma voor Ouder en Kind en heb ik op twee basisscholen een workshop mogen organiseren. Ook krijg ik sinds kort mensen op mijn pad die me daarbij willen helpen. Ik vind het leuk om dit te delen met jullie omdat het mij enorm verwonderde dat het ineens weer naar boven komt. Een droom uit 2010… wow!

Think & Grow Rich

think & grow rich

napoleon hill

Ik ben net met het boek Think & Grow Rich begonnen. Het pakt me meteen en ik blijf erin lezen! Hieronder een korte samenvatting en link naar bol.com mocht je geinteresseerd zijn om het boek te bestellen:

‘ Het bestverkopende boek uit de geschiedenis is nu voorzien van aantekeningen en hedendaagse voorbeelden, die aantonen dat Napoleon Hill’s filosofie voor persoonlijk succes vandaag nog steeds van toepassing is en dat geslaagde mensen zich er nog steeds door laten leiden.

Napoleon Hill’s klassieker Think & Grow Rich is wereldwijd meer dan 100 miljoen keer verkocht. Naar verluidt heeft dit boek meer miljonairs gecreëerd en is het een grotere bron van inspiratie dan elk ander boek uit de geschiedenis. Napoleon Hill heeft dertig jaar lang samengewerkt met de meest creatieve en succesvolle ondernemers, uitvinders, zakenmannen, industriëlen en politiek leiders van Amerika. Hij heeft uit de eerste hand vernomen waarom zij slaagden, terwijl anderen mislukten.

Meer dan vijfhonderd van de beroemdste selfmade multimiljonairs onthulden persoonlijk aan Hill welke geheimen zij hebben gebruikt om zich aan de armoede te ontworstelen en hun eigen succes te bewerkstelligen.

Think & Grow Rich: Nederlandse editie voor de 21e eeuw bevat de volledige tekst van de originele editie, inclusief alle verhalen van Napoleon Hill. In elk hoofdstuk zijn hedendaagse voorbeelden en commentaren opgenomen. Deze moderne parallellen tonen duidelijk aan, dat de uitgangspunten van Hill ook vandaag nog gelden en dat mensen die geslaagd zijn zich er nog steeds door laten leiden.

Think & Grow Rich: Nederlandse editie voor de 21e eeuw is meer dan een zelfhulpboek; het biedt een complete filosofie voor persoonlijk succes. Het leert je methoden om zelfvertrouwen aan te kweken en voorziet je van een gedetailleerde plattegrond om succes te bereiken.

Think & Grow Rich: Nederlandse editie voor de 21e eeuw is een boek dat niet alleen zal veranderen wat je denkt – het verandert de manier waarop je denkt.’

Boek Think&Grow Rich

Inspiratiefilmpje Jamie Oliver

Schrijf je nu in!

Blijf op de hoogte van heerlijke recepten, feestelijke workshops en smakelijke berichten!
Email address
Secure and Spam free...