Rood – Wit – Blauw pannenkoekje

Lekker voor een ontbijt, lunch of als tussendoortje!

 

Handje aardbeien

Handje blauwe bessen

1 banaan

2 el cashewnoten

3 eieren

Kokosolie

Snufje Ceylon kaneelpoeder

Snufje cacaopoeder

*optioneel: frambozen ter garnering

 

  • Doe de cashewnoten in een keukenmachine en laat draaien tot er kruimels ontstaan. Zet de cashewnoten opzij. Haal een keukenpapiertje door de keukenmachine en doe nu de banaan, kaneelpoeder en eieren erin. Laat draaien tot er een homogeen mengsel ontstaat. Zet het opzij.
  • Verwarm een pannetje met 2 el kokosolie en doe de aardbeien erin. Prak met een vork fijn en laat het ongeveer 2 a 3 minuten opwarmen.
  • Verwarm een koekenpan met kokosolie en bak pannenkoekjes van het ei banaanmengsel. De grootte mag je zelf bepalen. Schep nu de pannenkoekjes op een bord en smeer eerst een laagje aardbeisaus erover, vervolgens een handje blauwe bessen en tot slot de cashewnoten kruimels. Maak af met een snufje cacaopoeder.

 

 

 

Schrijf je nu in!

Blijf op de hoogte van heerlijke recepten, feestelijke workshops en smakelijke berichten!
Email address
Secure and Spam free...