Eiwitrijk Recept: Tonijnsalade met Appel

Recept Tonijnsalade

Rauwe groenten? Ja!

  • Groenten kunnen ook lekker rauw gegeten worden!
  • De salade is makkelijk te bereiden en vult goed.
  • Door de tonijnsalade en groene groenten krijg je ook nog eens een goede portie eiwitten binnen.
  • Naar smaak kun je een klein handje cashewnoten of geroosterde pijnboompitten toevoegen.
  • De tonijnsalade is makkelijk als ontbijt of lunch.

Ingrediënten:

1 blikje tonijn op water

1/3 courgette met schil

1 stengel bleekselderij

1/2 appel

1 stronkje rauwe broccoli

Provençaalse kruiden, zeezout en peper

Olijfolie extra vierge

Appelazijn

 

Snijd de groenten en appel in kleine stukjes.

Laat het water van het tonijnblikje uitlekken en verdeel de tonijn over een bord.

Hussel de groenten door de tonijn en schenk als laatste de olijfolie en azijn over het geheel.

Strooi naar smaak zeezout, peper en kruiden over de tonijnsalade heen.

De tonijnsalade is goed afgesloten 3-4 dagen houdbaar in de koelkast.

Schrijf je nu in!

Blijf op de hoogte van heerlijke recepten, feestelijke workshops en smakelijke berichten!
Email address
Secure and Spam free...