Recept: Glutenvrije havermout

glutenvrije havermout

Heerlijk kommetje glutenvrije havermout

Het vult, verzadigd voor langere tijd en ik maak de glutenvrije havermout aan met wat kokend water. Voor mij geen koemelk. Wil je toch wat meer room, dan kun je ook gebruik maken van kokosmelk in plaats van water door de glutenvrije havermout.

Havermout vult, verzadigd voor een langere tijd en de havermout die ik gebruik is vrij van gluten. Daar kies ik voor omdat ik gluten niet goed verdraag.

 

De glutenvrije havermout op smaak brengen kun je o.a. doen door middel van;

  • fruit
  • gedroogd fruit
  • koudgeslingerde honing
  • ongebrande, gemengde noten
  • kokosmelk
  • blauwe bessen
  • ceylon kaneel (bestel hier)

 

havermout

 

Je hebt nodig:

150 gram glutenvrije havermout (ik gebruik het merk Rosies van Puur Mieke, klik hier voor het product)

Klein laagje water

 

Breng het water aan de kook en voeg de havermout toe.

Laat ongeveer 7 minuten koken op een laag vuurtje.

Vervolgens de havermout afgieten en serveren met een extra product naar keus.

 

Enjoy!

Schrijf je nu in!

Blijf op de hoogte van heerlijke recepten, feestelijke workshops en smakelijke berichten!
Email address
Secure and Spam free...