Klanten reacties

‘Ik ben zo blij! Na drie dagen anders eten zijn mijn darmen weer wat rustiger, dat voelt fijn! Het gerommel, de opgeblazenheid en krampen zijn aan het af nemen. Helemaal top!’

Anoniem

Hoe vond u het voedingsadvies?

‘Even wennen, omdat het niet alledaagse producten zijn. Dat was soms even zoeken naar eten. Verder prima bevallen. Geen honger, voldoende variatie en erg lekker eten. De bijgevoegde informatie (schema’s en persoonlijk voedingsadvies) was duidelijk.

Welke klachten zijn verminderd? Minder opgeblazen gevoel en geen trek meer in chocola!’

Nathalie L.

‘Toen ik net begon had ik heel erg last van huidklachten. Na 1,5 week anders eten en het slikken van supplementen voel ik mij energieker en zie ik de huidklachten verminderen. Wij zijn er nog niet maar tot nu toe verloopt het naar wens.’

Anoniem

Hulp van Jessica inschakelen is de beste en meest gezonde investering wat ik tot nu toe heb gemaakt. Dankzij haar advies en het nieuwe voeding/leefstijl (Oervoeding) ben ik inmiddels 15 kilo’s afgevallen.

Ik was bang dat dit weer een dieetprogramma zou worden maar dat is het helemaal niet. Wekelijks kreeg ik van haar een recepten lijst waarin allerlei lekkere gerechten stonden. Ik had geen idee hoeveel heerlijke gerechten ik uit groente, fruit, kruiden en vlees klaar kon maken.

Je moet wel voor een verandering openstaan anders zou je altijd terugvallen in oude (minder goede) eet/leefgewoontes.

Fabian Gutierrez