Nieuwe Gastblogger Lynda

gastblogger

Ik ben Lynda, 31 en werk als orthomoleculaire voedingscoach voor mijn eigen bedrijf Leef Puur Natuur. Momenteel ben ik  verder aan het studeren voor orthomoleculaire voeding voor zwangere vrouwen en kinderen.

 

Orthomoleculaire voeding staat er voor om de lichaamscellen optimaal te voorzien van de benodigde voedingsstoffen in de juiste verhoudingen.

 

Het is een studie naar de werking van de micro- en macrovoedingsstoffen in ons lichaam om een goede gezondheid in stand te houden.

 

Tien jaar geleden heb ik een medische opleiding afgerond en ik merkte dat ik niet geheel achter de methode van de huisartsen stond. Ik deed onderzoeken bij patiënten met diabetes, hypertensie, cholesterol problemen en gaf mijn resultaten door aan de arts. Elk kwaaltje werd bestreden met medicatie en nooit vanuit de werkelijke oorzaak.

 

Dat was voor mij een reden om het eens van een andere kant te bekijken. Hoe komen wij nou eigenlijk aan deze welvaartsziekten? Ik kwam al snel uit op onze huidige levensstijl. Het Westerse eetpatroon vol met geraffineerde suikers, e-nummers en bewerkingsprocessen, maar ook de hoeveelheid stress waar we in het dagelijkse leven mee te maken krijgen.

 

Mijn missie is om mensen te helpen gezonder, energieker en gelukkiger te worden. Om met mijn kennis over voeding een bijdrage te leveren aan de preventie van vele gezondheidsklachten.

 

Ik wil met mijn artikelen iedereen informeren en inspireren voor een gezonde levensstijl.

 

Groetjes Lynda

 

Schrijf je nu in!

Blijf op de hoogte van heerlijke recepten, feestelijke workshops en smakelijke berichten!
Email address
Secure and Spam free...