Nieuwe Blogger Voeding En Gezondheid

bloggen

Nieuwe Gastblogger Anneloes

anneloes

Ik ben Anneloes van ’t Klooster en ik ben 21 jaar oud. Ik zit in het 1e jaar van de opleiding voeding en diëtetiek die ik volg aan de Haagse Hogeschool. Sinds oktober schrijf ik blogs voor Jessica, waarmee ik mij kan gaan verdiepen op het gebied van voeding.

Dagelijks leven

In het dagelijkse leven ben ik dus student en werk ik in het weekend bij de Albert Heijn, waar ik al 7 jaar met veel plezier werk. Ik woon thuis bij mijn ouders en ik heb een broer en een zus. Ik houd van eten, koken, bakken, lezen, fietsen, wandelen en sporten.

Mijn passie voor voeding en beweging

Mijn passie voor eten begon op ongeveer 16-jarige leeftijd. Op deze periode had ik last van veel stress, omdat ik in mijn examenperiode zat. Bij mij uit stress zich in heel gezond en bewust met eten bezig zijn. Ik viel vele kilo’s af en dat werden er steeds meer. Totdat ik en mijn familie inzagen dat dit de verkeerde kant op ging. Met behulp van een diëtist ben ik weer op mijn gezonde gewicht gekomen, maar voeding blijf in mijn hoofd zitten. Hoe kan het toch dat eten zo’n grote invloed heeft op iemand leven?

Sinds die tijd ben ik heel bewust met eten bezig en kies voor pure producten met zo min mogelijk toegevoegde suikers. Ik lees graag veel over voeding en nu met mijn studie ben ik uiteraard veel bezig met voeding en gezondheid. Het blijft mij fascineren wat het met iemand leven kan doen. Fysiek, maar ook emotioneel.

Mijn ambitie is om later een personal trainer te worden. Mensen begeleiden met voeding en daarbij begeleiden met sporten om het uiterste uit zichzelf te halen en dat ze kunnen zeggen  ‘ik ben blij met mijn lichaam’.  Uiteraard is mijn opleiding  afronden, zodat ik mijzelf een diëtist mag noemen en de wereld kan laten kennis maken met het leukste op aarde: voeding.

Wil je wat kwijt aan mij, of meer van mij weten, laat dan een berichtje achter.

a.klooster@outlook.com

Schrijf je nu in!

Blijf op de hoogte van heerlijke recepten, feestelijke workshops en smakelijke berichten!
Email address
Secure and Spam free...