Meloen – Banaan smoothie

Sinds ik een nieuwe blender heb staan (en nee dit is geen supermooie of dure blender) ben ik bijna elke ochtend smoothies aan het maken. Allerlei verschillende kleuren, smaken en geuren. Het is voor mij echt een extraatje en geen vervanger voor een maaltijd. Ik drink smoothies omdat ik ze lekker vind. Daarnaast maak ik gebruik van fruit en groenten dus het is een mooie manier om toch voldoende groente binnen te krijgen 😉

Vandaag staat een Meloen – Banaan smoothie op het menu:

½ meloen

1 banaan

1 peer

1 bleekselderij stengel

4 plakjes komkommer

4 el kokosmelk

Water bijvullen tot het smeuïg genoeg is

 

Alles in de blender en mixen!

 

Bewaren

Ik  maak gebruik van een grote glazen pot die goed afsluitbaar is. Natuurlijk gaat de kwaliteit steeds sneller achteruit. Er is tenslotte zuurstof bij gekomen. Maar in zo’n glazen pot kun je het zeker een dagje laten staan. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de smoothie in te vriezen.

 

Schrijf je nu in!

Blijf op de hoogte van heerlijke recepten, feestelijke workshops en smakelijke berichten!
Email address
Secure and Spam free...