Kokoskoekjes met limoen

De kokos koekjes zijn echt goed gelukt! Normaal gesproken heb ik moeite om met kokosmeel te bakken maar vandaag niet! Kokosmeel is lekker zoet en glutenvrij.

 

200 gram kokosrasp

200 gram kokosmeel

200 gram kokosolie (gesmolten)

8 eieren

2 el kaneel ceylon

2 el (manuka) honing

2 el dadelstroop

1 dadel (geweekt en fijngesneden)

Limoenrasp van een ½ limoen

Bleekvrije bakpapier heb ik bij de Ekoplaza gehaald.

 

Meng alle droge ingredienten in een beslagkom. Meng alle natte ingredienten in een andere kom.

Voeg vervolgens samen en kneed met je handen tot een mooi deeg.

Maak van het beslag koekjes en schuif in een voorverwarmde oven van 170 graden. Laat ongeveer 20 minuten bakken. Ik heb de koekjes tussentijds omgedraaid. Prik met een prikker in het koekje en zodra deze ‘droog’ uit het koekje komt zijn ze klaar!

 

Schrijf je nu in!

Blijf op de hoogte van heerlijke recepten, feestelijke workshops en smakelijke berichten!
Email address
Secure and Spam free...