Iedereen Heeft Recht Op Lekker Eten! Pay What You Want.

recht op eten
Waar ik erg dankbaar voor ben is mijn talent om lekker en voedzaam te kunnen koken. Ik voel zo’n grote passie voor koken en de dankbaarheid die volgt na het eten van een lekker gerecht dat ik dit wil gaan delen met anderen.
 
Lekker en voedzaam eten moet voor iedereen mogelijk kunnen zijn!
 
In 2010 reisde ik door Amerika en kreeg ik de film FoodInc. te zien. Ik schrok enorm van de manier waarop wij met de natuur (dieren/landschap/de mens) omgaan. Op dat moment werd ik letterlijk wakker geschud en wilde het anders doen! Ik heb geen koksopleiding gevolgd maar alles zelf aangeleerd. Veel gelezen, gekeken, geluisterd. Gewoon DOEN 🙂
 
Nu is het tijd om al mijn kennis, ervaring en passie te delen…MET JOU.
Iedereen is welkom!
 
Elke maand zal ik een driegangen diner serveren waarbij je zelf mag bepalen wat je wilt/kunt betalen. Er is plek voor 8 personen en de locatie is elke keer verschillend. Alle gerechten zijn vrij van lactose, tarwe en gluten.
 
Kom je gezellig mee eten op zondag 10 juni? 
 
Na inschrijving volgt meer info over de locatie (die voor nu alleen in Utrecht zal zijn) en kunnen eventuele dieetwensen/allergieën doorgegeven worden.
 
**Ken jij een leuke locatie of heb jij een fijn huis waar we met z’n achten kunnen eten? Laat het mij weten! Alle tips zijn welkom!
Let op! Locatie 10 juni is bekend! Meetingplaza Utrecht opent speciaal haar deuren voor iedereen die lekker wilt eten.

Schrijf je nu in!

Blijf op de hoogte van heerlijke recepten, feestelijke workshops en smakelijke berichten!
Email address
Secure and Spam free...