Grieks koken

Proef de uitbundigheid van de Grieken!

Grieks koken is veelzijdig. Er wordt gewerkt met olijfolie, verse kruiden, vlees en vis. Andere typische ingrediënten zijn Fetakaas of andere geiten- of schapenkaas, aubergine, courgette en yoghurt. Maar ook gedroogd fruit en kaneel worden veel gebruikt.

Grieken houden van gezelligheid en eten. Zoals je in veel mediterrane culturen terugziet, is ook in Griekenland voedsel een manier om je met anderen te verbinden. De tijd nemen tijdens het koken, maar ook zeker daarna, aan tafel! Onder het genot van een glaasje ouzo gaan we genieten we​ van alle gemaakte gerechten.

Giae mas! (Proost!)

Klik hier voor meer informatie of aanmelden.

Workshop details:

  • Inclusief recepten
  • Inclusief drank (Hollandse bar + glas ouzo)
  • Groepen vanaf 6 personen
  • Tijdsduur 3 uur
  • € 55, – per persoon