Bananenbrood Van Rens Kroes

bananenbrood

Naar aanleiding van de nieuwsbrief wil ik graag nog een lekker gezond receptje met je delen. Ik heb ‘m niet zelf verzonnen, maar me laten inspireren door een echte foodie: Rens Kroes. Haar bananenbrood is echt superlekker! Perfect voor een genietmomentje. 😉

 

Ingrediënten

200 gram boekweitmeel
100 gram kokosbloesemsuiker
1 ½ theelepel bakpoeder
½ theelepel kaneel
60 ml appelmoes, suikervrij
3 bananen, gepureerd
½ theelepel vanillepoeder (zonder suiker)
2 eieren
snufje himalayazout of zeezout

Meng de ingrediënten in een grote kom door elkaar en vet het cakeblik in met kokosvet of gebruik bakpapier. Schenk het beslag in het cakeblik en bak het bananenbrood 45 min op 180 graden in de oven. En klaar is kees! Om het nog wat feestelijker te maken, kun je het serveren met wat blauwe bessen en kokosroom.

 

bananenbrood

 

Geniet er van! 🙂

 

Liefs,

Anne

Schrijf je nu in!

Blijf op de hoogte van heerlijke recepten, feestelijke workshops en smakelijke berichten!
Email address
Secure and Spam free...