Gevulde eieren – Deviled eggs

*English version, scroll down

 

Heerlijk als tussendoortje of als borrelhapje! Helaas heb ik geen peterselie kunnen gebruiken want niet iedereen vond dat lekker.

 

Gevulde eieren (recept is voor 30 gevulde eieren)

15 eieren, maak altijd een paar extra

Zelfgemaakte mayonaise; https://www.youngworkshops.nl/tomaten-salsa/

2 el kerrie kruiden

Zeezout en peper

Optioneel: een beetje chilipoeder en peterselie voor de garnering

 

  • Kook de eieren 10 minuten lang, spoel ze daarna af onder koud water
  • Pel de eieren, afspoelen en leg ze in een grote schaal
  • Snijd de eieren in de lengte doormidden
  • Gooi het eigeel in een aparte schaal en leg het witte deel op een mooie schaal/bord
  • Meng het eigeel samen met de mayonaise, kerrie kruiden, zeezout en peper tot er een homogeen mengsel ontstaat
  • Vul nu de eitjes met een mes en vork
  • Serveer op kamertemperatuur

 

 

Deviled eggs (this recipe is for 30 eggs)

15 eggs, always make a few extra

Homemade mayonnaise ; https://www.youngworkshops.nl/tomaten-salsa/

2 tbsp. curry spices

Salt and pepper

Optional: a little chili powder and parsley for garnish

 

  • Boil the eggs for 10 minutes, then rinse them with cold water
  • Peel the eggs, rinse and place in a large bowl
  • Cut the eggs in half lengthwise
  • Separate yolk in a bowl and put the white part on a nice serving dish
  • Mix the egg yolks with the mayonnaise, curry spices , sea salt and pepper
  • Fill the eggs with a fork and knife
  • Serve at room temperature

 

 

 

 

 

 

Schrijf je nu in!

Blijf op de hoogte van heerlijke recepten, feestelijke workshops en smakelijke berichten!
Email address
Secure and Spam free...