Sinaasappel Truffels

truffel

De Spaanse gerechten onder de loep nemen was ontzettend leuk. Om hier een eigen draai aan te geven nóg leuker. Wij zijn de afgelopen maand druk bezig geweest om de menukaart van de Oerlekkere tapas kookworkshop aan te passen en voor elk seizoen gerechten te kiezen. Omdat wij delen leuk vinden gaan wij één recept delen die vorig seizoen op ons menukaart stond! Interesse om mee te doen met de kookworkshop? We hebben nog een paar plekjes vrij! Zie hieronder het recept…truffels om van te smullen!

 

 

Sinaasappel-Truffels

 

120 gram chocolade, in stukjes

1 sinaasappelrasp

1 el honing

1 tl chilipoeder

30 ml kokosmelk

5 el cacaopoeder

 

  • Smelt de chocolade au bain-marie
  • Roer de sinaasappelrasp, honing, chilipoeder, kokosmelk erdoorheen en laat ongeveer 25 minuten in de koelkast opstijven
  • Schep de cacaopoeder in een schaaltje
  • Haal het mengsel uit de koelkast en draai balletjes
  • Rol door de cacaopoeder en verdeel op servies
  • Enjoy!

Schrijf je nu in!

Blijf op de hoogte van heerlijke recepten, feestelijke workshops en smakelijke berichten!
Email address
Secure and Spam free...