Brownie-Header

CATERING

Koken vraagt om een flinke portie creativiteit.  Een gerecht gaat niet alleen om de juiste smaak en presentatie, het moet ook bij je passen. Een gerecht is persoonlijk. Zegt iets over jou. De een is gek op groente de ander heeft liever wat meer vis of vlees. Voor elke opdrachtgever ga ik op onderzoek uit zodat ik een passend menu op tafel kan zetten. Hieronder een impressie van verschillende opdrachten.

MENU

Wafels, eitjes, verrassende salades, gestoomde of gegrilde groenten, verwarmende curry’s, zoete (verantwoorde) desserts en nog veel meer. Vers, biologisch (vlees/vis), vegetarisch en naar wens ook veganistisch. Het is allemaal mogelijk. De zoete lekkernijen worden gezoet met fruit, kokos, honing of agavesiroop. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden van ontbijt en lunch gerechten (diner op aanvraag). Maar met ruim 50 warme, koude, zoete en hartige gerechten kun je jouw gasten een complete maaltijd aanbieden. Elk seizoen wisselt het menu.

Schrijf je nu in!

Blijf op de hoogte van heerlijke recepten, feestelijke workshops en smakelijke berichten!
Email address
Secure and Spam free...