365 Dagen Introductie Jaarprogramma

365 dagen

Introductieavond 365 dagen

Afgelopen dinsdag kreeg ik de mogelijkheid om een lezing bij te wonen van 365 dagen in Utrecht. Arjan Vergeer was die avond degene die de lezing gaf en hij deed dit ontzettend leuk! Het was een actieve lezing waarbij veel vragen gesteld werden aan het publiek. Daarnaast ging je in tweetallen de volgende punten een cijfer geven; geld, werk, gezondheid en relatie(s). Dat gaf inzicht in jouw manier van kijken/beleven op de verschillende onderwerpen. Ook was het fijn om van anderen te horen waar zij tegenaan lopen in het leven en wat de reden is om bij de intro avond aanwezig te zijn. Je krijgt het gevoel van het ‘niet alleen’  zijn.

De heren van 365 dagen hebben een missie om Nederland in 2020 het gelukkigste land ter wereld te maken. Op dit moment staan Zwitserland en Scandinavie hoog op de lijst.

Ons eindpunt was het startpunt

David en Arjan zijn gestart vanuit het eindpunt. Ik ging even bij mijzelf na hoe ik in 2013 ben gestart. Een eindpunt had ik toen nog niet in kaart. Eigenlijk ben ik maar gewoon begonnen met de kennis die ik had opgedaan. Op dit moment ben ik wel veel bezig met mijn stip op de horizon. Enkele vragen die hier bij passen zijn; Waar sta ik nu? Waar wil ik heen? Wat is mijn verlangen? Waarvoor wil ik elke dag mijn bed uit?

Gelukkig heb ik aardig goed voor ogen wat ik wil en wat mijn passie is. En voor jullie zijn dit ook goede vragen om jezelf te stellen. Het kan namelijk inzicht en beweging geven.

365 dagen

Spijt

We kennen allemaal wel een verhaal van een persoon wat voor zijn/haar overlijden gevraagd werd ‘wat had je graag anders in je leven gedaan’. De meest voorkomende ‘regrets’ zijn;

  • Mijn tijd anders besteden (bijvoorbeeld meer met familie en vrienden en minder met werk)
  • Zichzelf meer toestemming geven om plezier te hebben
  • Minder wrok en veel meer vergeving

Dit zijn enkele voorbeelden en ik vond het zeker belangrijk om bij stil te staan. Herken jij een van deze punten en zou je ergens verandering in willen brengen?

 

Mijn verlangen

Mijn verlangen is om mijn kennis over voeding en een gezonde leefstijl te delen. Alles in het lichaam werkt samen en voeding speelt een grote rol als het gaat om het voorkomen of krijgen van bepaalde ziekten en aandoeningen. Maar ook een groot stuk coaching is heel belangrijk, zodat je door het leven kunt gaan met een positieve mindset en met heel veel zelfliefde. Door zelf programma´s en cursussen te volgen/ervaren kan ik ook weer met anderen delen. Zo heb ik dit jaar het programma Leef Je Droom van Gezond Gelukkig gevolgd en ook ademhalingssessies (lees hier mijn blog). En in 2016 ga ik de Camino de Santiago lopen!

365 dagen 2

Het jaarprogramma

Het jaarprogramma van 365 dagen lijkt mij een fantastisch programma om aan mee te doen! Je kan eraan meedoen als je ondernemer bent maar ook als je nog helemaal niet weet welke richting je op wilt gaan. Van het jaarprogramma spreken mij de praktijkdagen het meeste aan. Persoonlijk contact en het groepsgevoel werken voor mij beide positief.

 

Als je de mogelijkheid hebt om een keer de introductieavond van 365 dagen bij te wonen dan zou ik dat zeker doen!

 

Liefs Jessica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf je nu in!

Blijf op de hoogte van heerlijke recepten, feestelijke workshops en smakelijke berichten!
Email address
Secure and Spam free...